Welkom bij Dries Taveirne Smart repair

Tips & FAQ

Onderstaand kan je onze meest voorkomende vragen terugvinden.

Neem backup's om hoge datarecovery kosten te vermijden.

Back-up van uw bestanden om dure gegevensherstel te voorkomen Elk jaar verliezen veel individuen en bedrijven belangrijke bestanden als gevolg van een defect op de vaste schijf. Deze bestanden bevatten foto’s, …

Read More

De beste antivirussoftware voor pc Windows en Mac: het perspectief van een computertechnicus

De beste antivirussoftware voor uw computer. Het perspectief van een computertechnicus We hebben de beste antivirussoftware voor computers en laptop getest en vergeleken.

Read More

Gebruik enkel originele laders

Niet originele laders gaan minder lang meet dan originele laders, ze laden ook trager op en zijn kwalitatief heel wat minder kwalitatief gemaakt. De behuizing is minder robuust. Wij kunnen uw iPhone kabel uitmeten om te zien wat de kwaliteit is.

Read More

Frequently Asked Questions

Hoe lang duurt de herstelling?

We repareren de meeste fouten binnen 2-3 dagen, we bieden ook een 24-uurs prioriteitsdienst (afhankelijk van beschikbaarheid van onderdelen indien nodig). Als we onderdelen moeten bestellen, kunnen we deze de volgende dag normaal afleveren. We realiseren ons hoe moeilijk het is om zonder uw computer te zijn en we zullen altijd proberen het zo snel mogelijk terug te krijgen.

Hoeveel zal de herstelling kosten?

We zullen u altijd een vaste prijs voor de reparatie aanbieden, bijvoorbeeld als uw laptopscherm moet worden vervangen, geven wij u een totale prijs voor het werk voordat u begint. We willen niet dat je voor onaangename verrassingen komt te staan; we willen dat u precies weet wat uw reparatie zal kosten voordat we het werk afronden.

Waarom u voor Dries Taveirne Smart Repair

Het aanbieden van een persoonlijke service staat bovenaan onze lijst; u spreekt rechtstreeks met de persoon die op uw computer werkt, zodat u de situatie in detail kunt uitleggen. We repareren snel reparaties, we sturen niets naar servicecentra en we geven geen 5+ dagen aan voor reparaties. Wij brengen geen vooruitbetaalde kosten in rekening, u betaalt alleen voor werk als het eenmaal is voltooid en als u er tevreden mee bent.

Kunnen jullie ook gebroken laptop schermen vervangen.

Absoluut, wij repareren laptopschermen de hele tijd en het is veel goedkoper dan het kopen van een nieuwe laptop. Neem contact met ons op voor een snelle offerte, we hebben de meeste laptopschermen binnen de twee werkdagen!

Ik maak me zorgen om mijn gegevens, zijn ze veilig?

We zullen altijd zorgvuldig omgaan met uw gegevens. We houden ons aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens en alle gegevens die we bewaren, worden strikt vertrouwelijk behandeld. We werken voor een aantal lokale bedrijven, en begrijpen hoe belangrijk persoonlijke gegevens zijn. Alle er klantgegevens worden opgeslagen, worden altijd opgeslagen met een wachtwoord en gecodeerd. We adviseren u altijd om, indien mogelijk, een back-up te maken van alle gegevens op uw computer voordat er werkzaamheden worden ondernomen en we kunnen indien nodig eventuele back-up opties met u bespreken.

Boek nu je herstelling