Welkom bij Dries Taveirne Smart repair

Selecteer het type apparaat dat u graag gerepareerd wilt hebben

Laat je toestel herstellen in drie stappen

Smartphone

Tablet

Laptop

Computer

Kwaliteitsgarantie

Dries Taveirne Smart Repair gebruikt alleen onderdelen van topkwaliteit. We bieden 6 maanden garantie voor vervanging van iPhone- en iPad-schermen, ook op alle andere reparaties. Wij bieden een transparante prijsstelling op onze website, u kunt uw reparatieprijzen opvragen door het model van uw apparaat en het probleem waarvoor u staat te vermelden en er wordt automatisch een prijsopgave gegenereerd.

U kunt ons ook onmiddellijk contact met ons opnemen.

info@driestaveirne.be

We staan u zo snel mogelijk te woord.

Toestel is stuk?

Is je geliefd toestel niet meer te herstellen? Bij ons kunt u ook een nieuw toestel kopen.

We hebben veel opties om u weer op weg te helpen. Alleen al omdat je een servicecontract bij je mobiele telefoonaanbieder hebt getekend, wil dat nog niet zeggen dat je een telefoon moet houden waar je niet langer tevreden over bent.

  • Wij verkopen ook nieuwe en remarked toestellen.
  • Wij bepalen samen met de klant welk toestel voor hen geschikt is.
Toestel niet te herstellen?

Koop een nieuw toestel

Koop nieuw toestel

Meest voorkomende smartphone problemen

Onze klanten hebben vaak problemen met dergelijke storingen

IPhone Waterschade

Een telefoon laten vallen in een toilet, wastafel of badkuip is een ongeluk dat eigenaren hopen dat ze zichzelf nooit zullen ervaren. Een moment van onvoorzichtigheid resulteert in een beschadigde smartphone die professionele reparatie of vervanging nodig heeft. Water dat in de binnenste circuits binnensijpelt, kan een iPhone onbruikbaar maken en de eigenaar zonder telefoon laten liggen totdat een vervanging is verkregen.

Defecte LCD

Je smartphone laten vallen waar bij je scherm niet breekt is geen koud kunstje. In veel gevallen is je scherm door de valpartij gebarsten. Wij kunnen op bijna ieder toestel een nieuwe LCD plaatsen. Ook al is dit niet het meest voorkomende toestel op de markt.

Slecht werkende batterij

De batterij van een smartphone blijft jammergenoeg niet altijd op 100% van zijn capaciteit werken. Bij een smartphone is het meestal niet zo simpel om de batterij te vervangen. Wij hebben hiervoor de nodige apparatuur om dit te kunnen doen. En dit voor een betaalbare prijs.

Zit je met een vraag?

Als de vraag die u hebt hier nog niet is beantwoord, gebruikt u het onderstaande formulier om je vragen te kunnen stellen.


Boek nu je herstelling